Årets Change Leaders 2020.

I november 2019 på Social Innovation Summit i Malmö presenterade Reach for Change årets Change Leaders 2020. PACS grundare och generalsekreterare Louise Hammarbäck blev vald som ny Change Leader i Sverige. Denna utmärkelse anser PACS vara ett bevis på PACS goda arbete för barn.


Att få utmärkelsen Change Leader innebär:
Rådgivning och coaching inom områden där personen och verksamheten har störst behov att utvecklas. Fokus ligger på effektmätning, finansiell hållbarhet, ledarskap, uppskalning och systemförändring.Tillgång till Reach For Changes globala nätverk.


Juryn som utsåg årets Change Leaders bestod av representanter från Reach for Change, Tele2, Kinnevik, Roschier, Hugo Stenbecks stiftelse, Rädda barnen och Qvartz.


Om Reach for change


Reach for Change är en internationell ideell organisation. Genom sektorsöverskridande partnerskap hittar, utvecklar och skalar Reach for Change idéer och innovationer som bidrar till att göra livet bättre för barn. Vår core-produkt är stödprogram för sociala entreprenörer.


Om Change Leader


En Change Leader är en enastående person som med stor passion och drivkraft jobbar för barns rättigheter och att se till alla barn når sin fulla potential.


En Change Leader agerar förebild och inspirerar andra att engagera sig genom att vara en del an en global rörelse som skapar en bättre värld för barn och unga.

https://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/prisas-f%C3%B6r-arbete-mot-sexuella-%C3%B6vergrepp-i-idrotten-vill-f%C3%B6r%C3%A4ndra-v%C3%A4rlden-12510091